Banca Comerciala Carpatica isi schimba conducerea executiva, Nicolae Surdu va fi noul director

Data publicarii: 01-10-2009 | Finante-Banci

Consiliul de administratie al Bancii Comerciale Carpatica l-a numit pe Nicolae Surdu in functia de director general, in locul fostului sef, Nicolae Hoanta, aproband totodata o conducere dualista a bancii, prin directorat si consiliu de supraveghere, a anuntat joi compania.

Anterior, Nicolae Surdu ocupase functia de director general al sucursalei Fortis Bank din Romania.

Hotararile luate de administratorii bancii urmeaza sa fie validate de catre actionari in adunarea generala din 14 noiembrie.

Recent, Banca Comerciala Carpatica a incheiat o majorare de capital, in urma careia a reusit sa stranga 26,82 milioane lei, dupa ce actionarii au subscris 96% din titlurile nou emise in cadrul unei operatiuni necesare pentru asigurarea unei rezistente mai bune la socurile macroeconomice si sistemice

Astfel, noul capital social al bancii va fi de 228,076 milioane lei, impartit in 2,28 miliarde de actiuni, cu valoarea nominala de 0,10 lei.

Titlurile Bancii Comerciale Carpatica sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul BCC, iar banca are o valoare de piata de 225,4 milioane lei (53,7 milioane euro), aferenta cotatiei de 0,112 lei/actiune, stabilita la inchiderea sedintei bursiere de miercuri.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: