Mugur Isarescu a fost desemnat Comunicatorul Anului, la Romanian PR Award

Data publicarii: 02-10-2009 | Actualitate

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a primit distinctia Comunicatorul Anului, in cadrul celei de-a saptea editii a competitiei Romanian PR Award, care si-a desemnat laureatii, intr-o gala festiva desfasurata miercuri seara, agentia anului fiind numita The PRACTICE.

In total, s-au acordat sase premii de aur, 19 premii de argint si 1 premiu special, distribuite pe cele opt categorii de concurs, si 13 premii pentru echipele studentesti participante la Junior PR Award.
 
Campania "Intreaba-ma despre FIRMIN" realizata de Oana Boca  pentru promovarea romanului "Firmin" de Sam Savage a primit Silver Award for Excellence la Romanian PR Award.

"Intreaba-ma despre FIRMIN" este o campanie de promovare a Editurii Polirom, realizata de directorul de imagine al editurii, Oana Boca, cu ajutorul graficianului Laurentiu Midvichi. "Desi premiul intra in portofoliul editurii pe care o reprezint, semnificatia aceastei distictii merge dincolo de brandul Polirom. Este pur si simplu o poveste de succes a pietei de carte romanesti", a declarat Oana Boca.

Cea de-a 7-a editie a competitiei s-a bucurat de sustinerea unui juriu international, reunind competente in comunicare din SUA, Germania, Belgia, Marea Britanie, Italia, Turcia si Romania. Juriul a fost prezidat de Peter Debreceny, Chairman al Institute for Public Relations (SUA). Campaniile au fost apreciate conform criteriilor de performanta ale Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA).

NewsIn