Eureko si GarantiBank au semnat un acord de parteneriat pentru distributia de pensii private

Data publicarii: 08-10-2009 | Finante-Banci

Eureko si GarantiBank Romania au semnat un acord de parteneriat pentru distributia de pensii private. In cadrul acestui parteneriat, GarantiBank urmeaza sa primeasca avizarea CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) ca agent de marketing. Ulterior, GarantiBank va distribui prin reteaua proprie de agentii pensii private obligatorii si facultative administrate de Eureko.

"Suntem incantati sa includem pensiile private in gama noastra de produse si servicii, mai ales ca intentionam sa oferim o abordare de tip "one stop shopping" clientilor nostri. Prin acest parteneriat, GarantiBank va oferi pensii private de calitate. Acesta este primul pas catre diversificarea surselor de venit ale clientilor nostri in momentul pensionarii. Suntem siguri ca pensiile private, alaturi de produsele noastre de economisire traditionale, vor raspunde nevoilor si asteptarilor acestora.", a declarat Okan YURTSEVER, Director Retail Banking & Bancassurance, GarantiBank.

"Eureko si GarantiBank au deja o intensa relatie de colaborare in Turcia, iar aceasta initiativa reprezinta o evolutie fireasca a acestui parteneriat. Organizatiile noastre sunt complet compatibile, in special datorita faptului ca am adoptat o strategie de crestere in Romania si beneficiem de sprijinul unor actionari puternici dornici sa investeasca intr-o economie dinamica. Astfel, sunt convins ca atat clientii Eureko, dar si ai GarantiBank vor beneficia in anii urmatori de produsele si serviciile oferite," a declarat Shaun Russell, Director Comercial al Eureko in Romania.

Redactia BankNews.ro