Aurel Popa a fost numit presedinte al AVAS, iar Daniel Florea vicepresedinte al institutiei

Data publicarii: 09-10-2009 | Actualitate

Aurel Popa si Daniel Florea, ambii membri ai PDL, au fost numiti in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), au declarat surse guvernamentale.

La inceputul acestei luni, vicepresedintele AVAS, Mircea Ioan Pavelescu, a fost desemnat, prin decizia primului ministru, in functia de presedinte interimar al institutiei, inlocuindu-l pe Mircea Ursache, ca urmare a iesirii PSD de la guvernare.

Mircea Ursache a fost numit presedinte al AVAS in 27 ianuarie 2009, functie pe care a ocupat-o si in 2004. El este si presedintele Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea.

Aurel Popa este in prezent membru al PDL Bihor si fost membru al PSD.

Daniel Florea este consilier al ministrului transporturilor, Radu Berceanu si a candidat in 2008 pentru un post de senator in Constanta. De asemenea, Florea este cunoscut ca fost presedinte al Curtii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) in perioada in care a fost judecat "Cazul Valiza".

In urma scandalului din "Cazul Valiza" intre presedintele CAF si conducerea Federatiei Romane de Fotbal (FRF), condusa de Mircea Sandu si Ionut Lupescu, s-au lansat acuze dure si de o parte si de alta. In cele din urma, toti membrii CAF au fost demisi la data de 20 august 2008, in urma unei decizii a Comitetului Executiv.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: