UniCredit Tiriac Bank inlocuieste casieriile agentiilor din magazinele METRO cu solutii automate Non-Stop Banking

Data publicarii: 19-10-2009 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a inlocuit casieriile din agentiile aflate in incinta magazinelor METRO cu solutiile automate Non-Stop Banking, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Prin intermediul noilor servicii se pot realiza depuneri de numerar in RON, EUR sau USD, retrageri de numerar, operatiuni de schimb valutar, plati prin card pentru facturile emise de Romtelecom, Vodafone, Orange, Enel Energie (Banat/ Dobrogea), Allianz Asigurari de Viata, Allianz Asigurari Generale si Boom TV. De asemenea, clientii UniCredit Tiriac Bank pot constitui depozite la termen in RON, EUR sau USD si pot plati si in numerar facturile catre Romtelecom si Vodafone. In plus, serviciul Online Banking poate fi accesat direct de pe ecranul masinii Non-Stop Banking. Pana la sfarsitul lunii octombrie, va fi disponibila si facilitatea de scanare a ordinelor de plata.

"Stim ca timpul este pretios pentru toti clientii nostri, de aceea ne-am gandit sa venim in intampinarea nevoilor acestora prin instalarea noilor solutii automate Non-Stop Banking in incinta unei retele comerciale cu trafic intens", spune Bogdan Spuza, director de marketing al UniCredit Tiriac Bank. "Acestea faciliteaza accesul automatizat la o gama diversa de operatiuni bancare, pe care clientii le pot efectua singuri si oricand doresc. Acum, operatiunile bancare esentiale pot fi facute in acelasi timp cu aprovizionarea saptamanala."

Prin intermediul Online Banking este posibila urmarirea evolutiei creditelor, depozitelor si prelungirea duratei depozitelor constituite. Pentru solicitarile de abonare la Online Banking depuse la agentiile METRO din toata tara, banca percepe pana la 31 decembrie 2009 un cost mai mic pentru garantia dispozitivului digipass, 12 EUR, cu 40% mai putin decat cel standard.

Clientii bancii au acces la serviciul Non-Stop Banking folosind cardurile UniCredit Tiriac Bank sau codul de bare emis de oricare dintre cele 24 de agentii METRO si 28 de puncte de vanzare ale bancii, din toata tara.

Redactia BankNews.ro