MasterCard Europe ofera premii posesorilor de carduri Maestro care efectueaza tranzactii in hypermarket-uri

Data publicarii: 19-10-2009 | Finante-Banci

MasterCard Europe impreuna cu institutiile financiare partenere si lanturile de hypermarket-uri Carrefour, Real, Auchan si Cora desfasoara pana pe 8 noiembrie 2009 o campanie promotionala in 12 orase - Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Baia Mare, Targu-Mures, Pitesti, Suceava si Sibiu. Promotia se adreseaza posesorilor de carduri Maestro si urmareste sa-i motiveze pe acestia sa efectueze tranzactii cu cardul la comercianti pentru plata cumparaturilor zilnice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Anual, MasterCard impreuna cu partenerii sai deruleaza campanii de educare a posesorilor de carduri privind beneficiile platilor electronice si de incurajare a acestora sa-si utilizeze cat mai des cardul la comercianti", afirma Denisa Mateescu, General Manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. "Eforturile noastre sunt sustinute si de comercianti, astfel ca ultimele date privind cresterea retelei de acceptare in Romania ne incurajeaza sa continuam aceste demersuri", a concluzionat Denisa Mateescu.

Intre 15 octombrie si 8 noiembrie 2009, toti posesorii de carduri Maestro au posibilitatea sa castige premii saptamanale sau zilnice. Valoarea totala a castigurilor este de 318.518,34 lei. Sloganul campaniei, "Cash? Timpul lui s-a scurs. Maestro - Noul Cash", evidentiaza comoditatea si rapiditatea platilor efectuate prin intermediul cardurilor, ce reprezinta o modalitate la indemana si mult mai flexibila decat numerarul.

Promotia se deruleaza  in 13 hypermarket-uri Carrefour, 11 Real, 6 Auchan si 3 Cora, 4 zile pe saptamana, de joi pana duminica, intre orele 14.00 - 21.00 (joi si vineri) si 10.00 - 22.00 (sambata si duminica).

In magazinele Real, Carrefour si Auchan mecanismul campaniei este urmatorul: la intrarea in hypermarket, clientii vor primi de la unul dintre promoteri un flyer, iar la final, vor merge la standul Maestro, cu chitanta si cardul de plata. Aici consumatorii isi vor alege un card din carton, il vor trece printr-un dispozitiv care imita un POS, conectat la un laptop si vor apasa pe un buton al dispozitivului. Pe ecranul laptopului va aparea un mesaj care va informa clientii daca sunt castigatorii unuia dintre premii.

In magazinele Cora, participantii la promotie vor primi de la casier cardul din carton cu care vor merge la standul Maestro din magazin si pe care il vor trece prin dispozitivul care imita un POS pentru a afla daca sunt sau nu castigatori.

Premiile constau in jucarii, cani termorezistente si suporturi de CD-uri, iar marele premiu saptamanal este de 1.000 lei pe fiecare magazin. Premiul in bani va fi virat in contul de card al castigatorului.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: