Western Union a raportat un profit net trimestrial in scadere cu 25%, la 181 milioane dolari

Data publicarii: 20-10-2009 | International

Profitul net al companiei internationale de transfer de bani Western Union a scazut in trimestrul al treilea cu 25% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 181 milioane dolari, potrivit unui comunicat al companiei.

Profitul operational al Western Union a scazut tot cu 25%, la 281,5 milioane dolari, in timp ce veniturile companiei s-au redus cu 5% in al treilea trimestru, la 1,314 miliarde dolari.

Veniturile trimestriale din activitatile "consumer-to-consumer", care reprezinta 85% din activitatea totala, au scazut cu 5%, la 1,117 miliarde dolari, in contextul cresterii tranzactiilor cu 3%.

Veniturile din regiunea Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia de Sud (EMEASA), care reprezinta 46% din totalul veniturilor companiei, au scazut cu 3% in trimestrul al treilea, in timp ce numarul tranzactiilor a avansat cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Europa de Vest a inregistrat o crestere sustinuta a tranzactiilor fata de trimestrul anterior. India a inregistrat o crestere a veniturilor cu 8% si o crestere a tranzactiilor cu 16%.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: