BRD ofera credite de cel mult 12.000 lei studentilor care vor sa-si cumpere produse Apple

Data publicarii: 21-10-2009 | Finante-Banci

BRD a lansat un produs special pentru studentii aflati in ultimii doi ani de studii sau la studii post-universitare, prin care acestia pot cumpara produse Apple, in urma incheierii unui parteneriat intre banca si Apcom Romania, a anuntat, miercuri, institutia bancara.

Astfel, produsele Apple, a caror valoare cumulata trebuie sa fie de cel putin 600 lei, pot fi achizitionate prin Creditul 10 de la BRD. Dobanda aferenta creditului, in cadrul ofertei speciale BRD-Apple, este fixa, de 8% pe an. Valoarea maxima a creditului este de 12.000 lei, iar perioada maxima de creditare, de 5 ani, se mai arata in comunicat.

BRD a mai anuntat ca studentii care achizitioneaza si un Pachet BRD Student beneficiaza si de o reducere de 20% la comisionul de acordare a creditului. Pachetul BRD Student cuprinde un card la alegere (BRD-ISIC sau Cardul 10), atasat contului curent, asigurare Confort, servicii gratuite de banca la distanta - internet banking, mobile banking si phone banking - precum si o serie de facilitati si tarife preferentiale.

Oferta este valabila pana pe 31decembrie 2009.

BRD, controlata de grupul Societe Generale, este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. Banca are peste 2,6 milioane clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

Integrated Romanian Information Systems S.A (Apcom Romania) este o companie privata fondata in anul 1994 si face parte din grupul international de companii MDS Group, incepand cu 1998. Apcom Romania este unic distribuitor al produselor Apple Inc.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: