Intesa Sanpaolo Bank lanseaza un pachet de produse si servicii pentru membrii Unimpresa

Data publicarii: 10-11-2009 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank Romania, subsidiara a grupului bancar italian Intesa Sanpaolo, lanseaza un pachet de produse si servicii financiar-bancare pentru membrii asociatiei patronale a investitorilor italieni din Romania, Unimpresa, a anuntat marti banca.

Pachetul, denumit Conto Unimpresa, a fost lansat in baza unui protocol de colaborare realizat intre cele doua organizatii.

"Noul pachet de produse si servicii Conto Unimpresa raspunde necesitatilor financiar-bancare ale tuturor companiilor in contextul actual de piata. Cu siguranta comunitatea de afaceri italiana, si nu numai, va raspunde favorabil ofertei noastre integrate de produse si servicii la costuri reduse cu pana la 50% incluse in acest pachet", a afirmat directorul general al Intesa Sanpaolo Bank, Nicola Calabro`.

Banca a mai semnat parteneriate strategice cu EximBank si Fondul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) cu scopul de a asigura suportul pentru dezvoltarea afacerilor clientilor companii mari din Romania si din strainatate.

Intesa Sanpaolo Romania dispune si de o structura specializata, departamentul International Desk, care ofera asistenta investitorilor straini ce opereaza deja sau doresc sa initieze o activitate in Romania sau in fiecare dintre cele 43 de tari in care Intesa Sanpaolo activeaza.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: