Cel de-al patrulea hotel sub brandul Hilton din Romania se va deschide in 2011, la Brasov

Data publicarii: 19-11-2009 | Turism

Brandul Hilton Worldwide a anuntat semnarea contractului de management cu Future Invest care intentioneaza sa deschida in Brasov la sfarsitul anului 2011 un hotel Hampton, acesta fiind primul de tip economy al brandului Hilton Worldide din Romania.

Hotelul Hampton by Hilton Brasov va avea o capacitate de 104 camere, sali de conferinta, un centru fitness si un spatiu de servire al micului dejun, dar si parcare proprie. Primul hotel Hampton by Hilton din Europa a fost deschis in Marea Britanie (Corby si Liverpool) la inceputul acestui an si se planuieste deschiderea a inca 13 asemenea hoteluri in intreaga Europa, potrivit unui comunicat al companiei.

"Romania este una dintre tarile cu cresteri majore ale lantului hotelier Hilton si suntem incantati de faptul ca putem confirma deschiderea primului nostru hotel Hampton by Hilton - al treilea brand care intra pe piata romaneasca care urmeaza proprietatile deja bine stabilite Hilton si hotelul aflat in constructie in Oradea aflat sub brandul Doubletree by Hilton", a declarat Patrick Fitzgibbon, vicepresedinte senior pentru Dezvoltare in Europa & Africa al brandului Hilton Worldwide, care considera totodata piata din Romania ca fiind o piata importanta din zona Europei de Est.

La randul sau, Phil Cordell, directorul la nivel mondial al serviciilor si managementului Hampton, a spus ca Hampton by Hilton este un produs prin care crede ca va putea transforma sectorul de hoteluri de tip economy din Romania si din intreaga Europa de Est. "Extinderea la nivel mondial al brand-ului continua cu pasi repezi si suntem incantati ca putem sa ne consolidam prezenta prin intermediului unui oras precum Brasov", a precizat acesta.

Hilton este unul dintre cele mai cunoscute lanturi hoteliere din intreaga lume. Conrad Hilton a deschis primul sau hotel in Cisco, Texas in 1919. In Romania, grupul este prezent prin cele doua hoteluri, Athenee Palace Hilton, deschis in 1997 in Bucuresti, si Hotelul Hilton din Sibiu, deschis prin franciza in iulie 2009.

Brand-urile Hilton includ mai mult de 3.400 de hoteluri in 79 de tari din care fac parte nume precum Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton si Hilton Grand Vacations.  Compania administreaza si programul de fidelizare al clientilor sai la nivel mondial cunoscut sub numele de Hilton Honors.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: