Filip Stoica este noul presedinte al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania

Data publicarii: 21-01-2010 | Actualitate

Filip Stoica, Membru al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) din anul 1994, a preluat incepand cu 1 ianuarie 2010, pentru o perioada de doi ani, mandatul de presedinte, inlocuindu-l astfel pe Adrian Vascu, care a detinut aceasta functie in 2008-2009.

"Statutul Asociatiei prevede mandate prezidentiale de cate doi ani. De asemenea, fiecare Prim-vicepresedinte este ales cu doi ani inainte de a prelua functia de Presedinte ANEVAR, ajungand astfel sa cunoasca foarte bine organizatia si sa asigure continuitatea strategiei si a relatiilor de parteneriat ale Asociatiei", se arata in comunicatul trimis joi de ANEVAR.

Filip Stoica este lector ANEVAR din anul 2006, iar anul trecut a obtinut si calitatea de MAA - Membru Acreditat ANEVAR. Este, de asemenea, Expert Contabil in cadrul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Auditor Financiar, membru si formator in cadrul Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si Consultant Fiscal, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

Filip Stoica este absolvent al Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi, Facultatea de Stiinte Economice si autor al unui numar semnificativ de comunicari stiintifice si lucrari in domeniul economic-financiar.

Infiintata in 1992, ANEVAR este o societate independenta care promoveaza standardele si practicile profesionale in domeniul evaluarii. ANEVAR reprezinta peste 5500 de membri titulari persoane fizice si 248 de companii care detin calitatea de membri asociati. Asociatia este membru al Consiliului pentru Standarde Internationale de Evaluare (IVSC), al Grupului European de Asociatiilor de Evaluatori (TEGoVA) si al Asociatiei Mondiale a Organizatiilor de Evaluatori (WAVO), si a stabilit relatii de cooperare si cu alte institute de profil din SUA si Europa.

NewsIn