ALD Automotive lanseaza Carmarket, brandul specializat in vanzarea autovehiculelor uzate

Data publicarii: 11-05-2010 | Auto

ALD Automotive, companie activa pe piata de leasing operational full service si fleet management din Romania a lansat astazi ALD Carmarket, brandul sau destinat promovarii si vanzarii vehiculelor rulate, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Primul dintre instrumentele lansate sub brandul ALD Carmarket este o platforma online dedicata vanzarii autovehiculelor uzate la terminarea contractelor de leasing operational: 

ALD Carmarket se adreseaza dealerilor specializati in vanzarea de autovehicule rulate si conducatorilor vehiculelor ALD Automotive.

"Accesand aldcarmarket.ro, utilizatorii inregistrati pe platforma pot gasi lista tuturor autovehiculelor uzate ALD Automotive disponibile pentru vanzare impreuna cu informatii detaliate despre numarul de kilometri parcursi si starea tehnica a acestora, atestate de un evaluator independent", se mai arata in comunicat. 

Masinile pot fi achizitionate prin participarea la licitatii inchise, utilizatorii fiind informati automat prin email despre rezultatele licitatiilor la care au ofertat si despre licitatiile noi lansate pe platforma

"Platforma online ALD Carmarket este un instrument transparent, sigur si usor de folosit pentru achizitionarea autovehiculelor. Estimam sa vindem mai mult de 4 000 de vehicule uzate in urmatorii 3 ani", a declarat Vincent Kneppert, Director General al ALD Automotive.

Redactia BankNews.ro