Record la chirii mici si la numarul de apartamente scoase la inchiriat

Data publicarii: 05-10-2010 | Imobiliare
Cele mai  multe oferte s-au inregistrat in segmentul locuintelor cu doua camere
Dupa ani la rand in care toamna imo-biliara aducea cu sine noi scumpiri pe piata chiriilor, mai ales din cauza afluxului mare de studenti, iata ca 2010 este al doilea an in care luna septembrie vine cu o crestere semnificativa a numarului de apartamente scoase la inchiriat si cu o reducere a chiriilor solicitate de catre proprietari.

Potrivit unei analize realizate de Agentie .NET pe baza anunturilor publicate de particulari in presa scrisa si pe internet, pretul de inchiriere pentru apartamente a scazut in medie cu 1% fata de luna precedenta, cu 15% fata de septembrie 2009 si cu 42% fata de septembrie 2008.

Numarul de oferte nou aparute pe piata a crescut semnificativ, fiind inregistrata cea mai mare valoare de cand se fac aceste masuratori, observa sursa citata. Astfel, in septembrie 2010 peste 3.800 de apartamente au fost scoase la inchiriat. Totodata, peste 23.000 de apartamente au fost scoase la inchiriat in Bucuresti in primele noua luni ale anului 2010, conform AnunturiParticulari.ro. 

 

integral in: Financiarul