Citibank Romania ofera clientilor sai noi produse de asigurare de viata de la ING

Data publicarii: 12-10-2010 | Finante-Banci

Citibank Romania ofera clientilor sai posibilitatea de a contracta doua produse complexe de asigurare de viata, venind astfel in intampinarea cererii acestora pentru produse de asigurare de incredere. Regal si Academica sunt doua produse dezvoltate de catre ING Asigurari de Viata, care imbina in mod eficient beneficiile unei asigurari de viata traditionale cu cele ale unui produs de economisire.

 Academica permite clientilor sa economiseasca bani pentru copiii lor, pana cand acestia implinesc cel putin 18 ani. Dupa ce clientul s-a decis asupra sumei pe care doreste sa o plateasca, primele pot fi platite lunar, trimestrial, bianual sau anual, iar la maturitate beneficiarul va primi indemnizatia de asigurare sub forma de cinci rente anuale sau integral, intr-o singura transa, in momentul in care copilul implineste 18 ani. In plus, o parte a primelor, partea destinata economisirii, este investita de catre Asigurator, iar profitul obtinut ii revine beneficiarului. La momentul semnarii contractului, clientul trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, sa detina un cont current deschis la Citibank Romania, iar copilul sau trebuie sa aiba sub 17 ani. Daca pe parcursul perioadei contractuale, survine decesul platitorului, contractul de asigurare se continua, iar ING Asigurari de Viata preia plata primelor pana la maturitatea contractului.

 Asigurarea de viata Regal ofera un dublu beneficiu: permite clientului sa economiseasca si, in acelasi timp, sa asigure protectia financiara a celor dragi, preintampinand astfel situatiile neprevazute. La maturitate, clientul primeste suma garantata si un procent din profitul obtinut in urma investirii de catre Asigurator a unei parti din primele platite. La momentul semnarii contractului, clientul trebuie sa aiba intre 18 si 65 de ani si sa detina un cont curent la Citibank Romania.

 Pentru ambele produse, clientul beneficiaza de flexibilitatea de a modifica frecventa platii primelor, de a creste valoare primei si a sumei asigurate anual si, de asemenea, poate atasa optiuni si asigurari suplimentare. In plus, cei care efectueaza plata trimestriala, bianuala sau anuala a primelor sau cei care aleg sa plateasca o prima mai mare beneficiaza de o reducere.

 Kumar Ramachandran, Director Departament Persoane Fizice la Citibank Romania, declara: "Acest parteneriat cu ING Asigurari de Viata are la baza interesul permanent al Citibank Romania de a-si dezvolta portofoliul de produse pentru persoane fizice, oferind clientilor o gama vasta de optiuni in vederea cresterii si protectiei resurselor financiare".

 "Am incredere ca asigurarile de viata cu componenta de economisire si planul financiar pentru copii oferite de catre ING Asigurari de Viata clientilor Citibank reprezinta solutii convenabile si eficiente pentru sporirea resurselor financiare, oferind in acelasi timp un beneficiu unic: protectia financiara a familiei. Prin intermediul parteneriatului cu Citibank, oferim clientilor o noua modalitate de a oferi protectie financiara familiilor lor", a declarat Cornelia Aurelia Coman, CEO ING Asigurari de Viata.


Comunicat de presa