Un nou smartphone de la Samsung ajunge pe piata din Europa in noiembrie

Data publicarii: 14-10-2010 | IT&C
Samsung Wave II, un nou smartphone inovat de catre inginerii coreeni, va ajunge pe piata europeana incepand cu luna noiembrie a acestui an, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, compania producatoare.

Modelul Wave II utilizeaza sistemul de operare Bada 1.2, ultima editie a platformei proprie Samsung, divertismentul multimedia si serviciul de mesagerie integrata oferite asigurand utilizatorilor o experienta mai bogata.

Noul terminal de la Samsung dispune de un ecran TFT-LCD imbunatatit, de 3.7 inci, ce permite o vizualizare simtitor imbunatatita, precum si de abilitatea de a inregistra filme HD.

Totodata, aparatul este dotat cu Social Hub, functie care permite posesorului sa-si vizualizeze agenda, activitatea retelelor sociale din care face parte, serviciul de mesagerie instanta si e-mail-ul.

Smartphone-ul full-touch Wave II va fi disponibil, incepand cu noiembrie 2010, in Europa, urmand sa fie introdus treptat pe alte piete globale, precum Asia de Sud-Est, America Latina si Orientul Mijlociu, Africa, India si China.

 

sursa: Agerpres