Andreea Paul Vass: Ma incearca un sentiment de inadecvare intre Olteanu si BNR

Data publicarii: 18-10-2010 | Politica

Consilierul premierului Emil Boc pe probleme economice, Andreea Paul Vass, a adus in discutie, duminica, faptul ca fostul deputat liberal Bogdan Olteanu nu ar fi potrivit pentru postul de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

Intr-un articol postat pe blogul sau, ea a criticat "sistemul de pensii bazat pe venituri, nu pe contributie sau cel de salarizare bazat pe smecherii, nu pe competente si performante", care ne vor "infunda si mai adanc in groapa bugetara". "Ba unul chiar ajunge viceguvernator, cu votul Parlamentului. Nimeni altul decat domnul Bogdan Olteanu. Sa nu se creada ca as avea ceva personal cu acesta. Ba din contra! Insa ma incearca un cumplit sentiment de inadecvare intre dansul si institutia BNR", a afirmat Andreea Paul Vass, pe site-ul sau personal. 

Consilierul premierului a avut aceleasi opinii si fata de cantautorul Dan Bittman, cand acesta a indeplinit o functie in sistemul de comunicare publica al Ministerului Finantelor. "Acelasi sentiment l-am avut si cand am aflat de angajarea domnului Dan Bittman la Ministerul Finantelor Publice. Din pacate, nu sunt singurii. Nici pe departe", a mai scris Andreea Paul Vass, pe blogul sau. 

In context, ea i-a criticat pe politicienii care se lanseaza in teme economice. 

Sursa: AGERPRES.