McDonald's Romania va investi 45 de milioane lei anul viitor si va deschide pana la 5 restaurante

Data publicarii: 19-10-2010 | Afaceri

McDonald's Romania va investi anul viitor 45 de milioane lei (peste 10 milioane euro) in deschiderea a 3-5 restaurante noi, dar si in reamenajrea altor 3-5 restaurante din reteaua companiei, a declarat luni Agentiei NewsIn directorul general al McDonald's Romania, Karen Bishop.

"Pentru restaurantele pe care vrem sa le deschidem in 2011 ne focusam mai ales in zona Capitalei, dar si in afara sa. Anul viitor vom continua sa ne dezvoltam in ceea ce priveste varietatea meniului, dar si a restaurantelor. Este o onoare cand un client ne alege pe noi si credem ca trebuie sa fim si mai buni ca pana acum", a precizat Karen Bishop.

De asemenea directorul general al McDonald's Romania a mai spus ca se asteapta la o crestere cu o cifra a afacerilor in 2011.

Compania a deschis in acest an doua noi restaurante in Bucuresti si va mai deschide altul pana la sfarsitul anului. Altfel, McDonald's a donat peste 1,2 milioane lei pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald de la infiintarea acesteia, in 1998.

McDonald's are mai mult de 32.000 restaurante in peste 117 tari. In Romania, primul restaurant McDonald's a fost deschis in 1995. Compania opereaza acum 62 de restaurante, in 21 de orase, avand peste 140.000 clienti zilnic. 

NewsIn