S-a dat startul la angajari! Astazi si maine iti poti gasi job la Angajatori de Top!

Data publicarii: 22-10-2010 | Finante-Banci
Daca tocmai ai terminat facultatea si esti in cautarea unui loc de munca sau daca vrei sa-ti schimbi jobul si sa te angajezi intr-o multinationala, astazi si maine, ai posibilitatea sa consulti oferta de posturi vacante din marile companii care activeaza in Romania, sa intri in contact cu resprezentantii acestora sau chiar sa te angajezi. In aceste doua zile are loc, la Sala Palatului din Bucuresti, targul de cariera Angajatori de Top, unde 75 de companii scot la concurs 1.650 de locuri de munca, atat pentru tineri absolventi, cat si pentru specialisti cu experienta.
S-a dat startul la angajari! Astazi si maine iti poti gasi job la Angajatori de Top!

Potrivit organizatorilor, la editia din acesta toamna a targului, companiile au venit cu o oferta mai bogata de joburi, pentru mai multe categorii de candidati.
"La aceasta editie, candidatii au un numar mai mare de oportunitati de cariera, pe langa cele 1.650 de oferte de joburi companiile organizand si alte evenimente in cadrul carora participantii pot intra in contact cu angajatorii si pot afla detalii despre posibilitatile de angajare", a explicat, pentru incont.ro, Dragos Gheban, managerul companiei organizatoare, Catalyst Solutions.
 
Potrivit lui Gheban, pe langa joburi pentru incepatori, companiile vin si cu oferte pentru candidati cu 5-7 ani de experienta.

 

citeste integral: incont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: