Incepe o afacere de la executari silite! Poate costa si de trei ori mai putin!

Data publicarii: 25-10-2010 | Afaceri
Banii sunt greu de gasit astazi, iar o afacere pare foarte dificil de demarat, dar daca mergi de la bun inceput pe costuri minime si iti alegi un domeniu in care te pricepi sau ai un asociat care se pricepe, poti incepe un business chiar si cu 2.000 - 3.000 de euro! Bunurile executate silit fac posibil acest lucru!
Incepe o afacere de la executari silite! Poate costa si de trei ori mai putin!

Depinde de domeniul pe care vrei sa te axezi! Poti sa-ti deschizi o shaormerie, un coafor, un magazin online de haine si incaltaminte, sa incepi cu business in taximetrie s.a.m.d..

De exemplu, cu o suma de aproape 2.000 de euro poti cumpara echipamentele necesare demararii unui business in industria de frumusete.

Mai departe, daca ai in jur de 7.000 de euro, iti poti deschide o mica fabrica de paine, dar suma poate fi destul de mare, daca nu ai alaturi de tine si unul sau doi asociati!

"Un tanar intreprinzator sau un antreprenor poate folosi cu succes oportunitatea bunurilor existente pe piata. Se poate incepe o afacere in familie, care sa aiba la baza cheltuieli cat mai mici si forta de munca proprie. Poate fi o solutie, mai ales pentru cei ramasi fara joburi intr-o perioada atat de grea pentru economie", spune Cristina Boarna, dezvoltatorul proiectului de executari silite Executari.Com.

 

citeste integral: incont.ro