La abonament, 1000 de minute sunt de doua - trei ori mai scumpe decat pe cartela

Data publicarii: 26-10-2010 | IT&C
 Concurenta pe prepaid a facut ca numarul de minute incluse sa se dubleze in ultimul an. Acum ofertele operatorilor care contin astfel de extraoptiuni pornesc de la 4 euro

La inceputul lunii martie din 2006, Cosmote scotea pe piata extraoptiunea de 2.000 de minute lunare in retea. Au urmat cozi la magazinele operatorului, oamenii dand navala sa-si ia o cartela reincarcabila. Succesul ofertei a generat la acea data o crestere semnificativa a gradului de utilizare a retelei.

A urmat apoi anuntul companiei: "Datorita cererii fara precedent si suprasolicitarii temporare a retelei si pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, compania Cosmote anunta ca extraoptiunea de 2.000 de minute lunare, pentru numai 3 euro pe luna, va fi disponibila pentru activare pana la data de 31 martie 2006". Aceasta miscare a fost, in opinia specialistilor, un punct-cheie, care a aratat jucatorilor din industrie potentialul pietei de cartele preplatite din Romania. Abia acum insa, la mai bine de patru ani de la acel moment, operatorii de telefonie mobila din Romania au in portofoliu oferte de peste 1.000 de minute in retea. Cosmote ramane insa sin-urul operator care are o oferta de 2.000 de minute in retea. 

 

integral in: financiarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: