Banca Comerciala Carpatica ofera creditul OneSmart fara dobanda si fara rate in primele 3 luni, pentru toate cererile depuse pana la sfarsitul acestui an

Data publicarii: 26-10-2010 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica lanseaza o noua promotie prin care persoanele fizice care acceseaza creditul OneSmart - credit de refinantare cu ipoteca, beneficiaza de dobanda 0% pentru primele 3 luni de la data acordarii precum si de o perioada de gratie de trei luni la plata ratelor. Campania se va desfasura pentru toate cererile de credit depuse pana la 31.12.2010.

In primele 3 luni de la acordare, dobanda pentru OneSmart este 0%, iar dupa perioada de gratie, dobanda pentru OneSmart este calculata dupa formula ROBOR la 6 luni + marja fixa 6%, pentru lei si EURIBOR la 6 luni + marja fixa 6,96%, pentru creditele in euro.

"Din momentul in care am lansat creditul de refinantare OneSmart, l-am gandit ca pe un produs special adaptat acestei perioade dificile din punct de vedere financiar. Nu i-am atasat niciun comision si acum, in prag de sarbatori, avem aceasta promotie cu dobanda 0% in primele 3 luni de la acordare si perioada de gratie de 3 luni la plata ratelor. Dorim sa-I ajutam pe cei care opteaza pentru acest produs sa-si gestioneze cat mai bine bugetul pentru a ramane cu bani si de cadouri pentru cei dragi.", afirma Georgiana Mincu, Director Executiv Retail

OneSmart este disponibil din luna iulie a acestui an si reprezinta solutia "anti-stres" de refinantare cu ipoteca a tuturor creditelor unui client care isi doreste o rata mai mica, o dobanda atragatoare, schimburi valutare la cel mai avantajos curs al bancii si plata unei singure rate, o singura data.

OneSmart este un produs de creditare care se acorda pentru o perioada de maxim 35 de ani (inclusiv), suma maxima acordata fiind 300.000 euro sau echivalentul in lei. Pentru produsul de creditare OneSmart, Banca Comerciala Carpatica nu percepe comisioane, insa necesita garantii: ipoteca asupra unui imobil si/sau depozit colateral, garantie reala imobiliara asupra soldului creditor al contului curent deschis la BCC in lei si valuta.

Totodata, la achizitionarea creditului OneSmart, Banca Comerciala Carpatica ofera serviciul de Internet Banking BCC e-SMART gratuit si, la solicitarea clientului, BCC poate oferi si un card de credit Visa Classic in baza aceleiasi documentatii cu dobanda diminuata cu pana la 1 punct procentual.

Comunicat de presa
Ultimele stiri pe BankNews.ro: