Alarma de gradul I in toata tara: Zecii de mii de sindicalisti cer demisia Guvernului

Data publicarii: 27-10-2010 | Actualitate
Alarma de gradul I pentru toti politistii din tara, inaintea mitingurilor de astazi. Ordinul a fost semnat chiar de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas. Peste 80.000 de sindicalisti protesteaza astazi in Bucuresti in ziua in care Parlamentl voteaza motiunea de cenzura depusa de Opozitie.

Ministerul Adminsitratiei si Internelor a dat alarma de gradul 1 in toata tara.

"Conform prevederilor legale privind organizarea si functionarea Ministerului Administratiei si Internelor si in aplicarea prevederilor Planului general de masuri pentru prezervarea ordinii publice‚ in situatia desfasurarii unor manifestatii de protest, de amploare sau cu risc public, generate de nemultumiri de ordin economico-social ale diferitelor categorii de populatie, ministrul Administratiei si Internelor, Constantin - Traian Igas, a ordonat, incepand cu data de 26 octombrie, instituirea masurilor stabilite pentru gradul I in unitatile implicate in aplicarea masurilor si executarea misiunilor destinate mentinerii si asigurarii ordinii si sigurantei publice", se anunta intr-un comunicat al MAI.

Masurile stabilite pentru gradul I prevad asigurarea conditiilor strict necesare pentru sporirea vigilentei si eficientei in executarea misiunilor permanente si pentru trecerea, in timp scurt, la indeplinirea unor misiuni specifice, temporare, determinate de evolutia situatiei operative.

 

citeste integral: realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: