Vesti bune din piata angajarilor in IT in zona Cluj si Brasov

Data publicarii: 03-02-2011 | HR/Cariere


Compania iQuest, unul dintre primii cinci cei mai doriti angajatori din Cluj Napoca pentru tinerii cu profil tehnic, isi va extinde echipa si in acest an, la peste 370 de angajati, va continua parteneriatele de internshipuri cu cele mai importante centre universitare din tara si va spori investitiile in training-uri.

Compania va continua angajarile si in acest an, dupa ce la sfarSitul anului 2010 echipa iQuest a numarat 330 de angajati, cele mai multe posturi fiind disponibile in departamentele tehnice, dar si in departamentele de vanzari sau suport. "Cresterea echipei o vedem ca o reactie normala la obiectivele stategice de dezvoltare a business-ului. Pozitiile disponibile sunt pentru specialisti cu pregatire de la middle level spre senior, insa exista situatii in care recrutam si juniori", au explicat reprezentantii iQuest.

Potrivit studiului Cei mai doriti angajatori, realizat in perioada noiembrie 2010 - ianuarie 2011 de catre compania de consultanta Catalyst, iQuest a fost desemnata de catre tinerii cu profil tehnic intervievati in top 5 angajatori din Cluj Napoca. Este interesant de remarcat faptul ca printre aceste 5 companii preferate se numara Microsoft sau Google, care nu au o prezenta in Cluj. 

 

continuarea in: capital.ro