Cum poti sa iei 10.000 de euro gratis de la stat ca sa-ti faci propria afacere!

Data publicarii: 03-02-2011 | Afaceri


A inceput numaratoarea inversa! "Primul venit, primul servit" - asta este regula dupa care se va acorda sprijinul de pana la 10.000 de euro pe care statul il da celor care vor sa inceapa o afacere noua. Guvernul a decis ieri cine sunt cei care pot sa obtina aceasta suma frumusica de la stat, daca sunt hotarati si vin cu un plan de afacere bine conturat. Proiectul a mai fost pe masa Guvernului si in 2010, dar a fost amanat din lipsa de bani.

Cum poti sa iei 10.000 de euro gratis de la stat ca sa-ti faci propria afacere!
Prima conditie: trebuie sa ai pana in 35 de ani. A doua sa vii si tu cu o parte din bani. Statul iti da jumatate din cat ai nevoie, dar nu mai mult de 10.000 de euro. Restul trebuie sa-i ai sau sa-i imprumuti.Cu alte cuvinte daca vrei sa investesti 20.000 de euro intr-o afacere noua, vei primi 10.000 de la stat. Daca investitia totala este de 40.000 sau 50.000 de mii statul iti da tot 10.000 de euro.
 
 Prin acest proiect, statul vrea sa stimuleze si sa imbunatateasca mediul de afaceri, sa reduca somajul (ultimele studii arata ca unul din cinci tineri are probleme in a-si gasi un loc de munca) si sa asigure conditii mai bune pentru participarea tinerilor la viata economica si sociala.
 
Actul normativ aprobat miercuri, aduce insa niste modificari fata de proiectul din 2010. Iata care sunt ultimele reglementari ale programului prin care primesti ajutor de la stat, pentru a-ti deschide o afacere pe cont propriu.

 

citeste mai mult: incont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: