S-a dat drumul la angajari in marile companii de telefonie. Vezi ce meserii se cauta

Data publicarii: 07-02-2011 | HR/Cariere


Cine e pasionat de gadgeturi s-ar putea sa aiba noroc chiar luna aceasta! La fel si cei cu experienta in vanzari sau care au absolvit o facultate de studii economice. Si asta pentru ca cei mai importanti jucatori de pe piata de telecomunicatie din Romania au zeci de pozitii deschise pentru acest an. Afla de aici ce posturi sunt libere si ce trebuie sa faci ca sa fii cel ales de Orange, Vodafone sau Cosmote.
Marile companii de telefonie  dau drumul la angajari! Ce meserii se cauta!

Cele mai multe locuri de munca se gasesc la Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila ca marime in Romania, dupa numarul de clienti. Vodafone are 34 de posturi libere la acest inceput de an, in urmatoarele orase: Alba-Iulia, Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Fetesti, Giugiu, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu si Timisoara.

Compania cauta administratori de site, consultanti in vanzari, casieri, recrutori, ingineri electronisti, promoteri si manageri de productie. Poti aplica aici pentru oricare din aceste pozitii sau pe vodafone.ro, la sectiunea cariere, pana la inceputul lunii martie.
 

Posturi la Orange

Orange scoate pe piata 19 posturi disponibile. Se cauta in special, reprezentanti de vanzari si dezvoltatori de afaceri, oferte deschise in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Roman si Ramnicu-Valcea.

Exclusiv in Capitala, compania de telecomunicatii cauta traineri de vanzari, analisti de credite, analisti de performanta, administratori de aplicatii, experti de date si dezvoltatori pentru relatiile cu clientii.

Alte locuri de munca puse la bataie de Orange, sunt in Constanta (dezvoltator incepator de afaceri), Piatra-Neamt (casier) si in Targu-Mures (casier). Cele mai multe dintre ofertele de angajare sunt pentru perioade nedeterminate, doar cateva dintre ele fiind disponibile pentru sase luni sau un an de zile.

Afla de aici toate informatiile legate de joburile disponibile.

 

citeste mai mult: incont.ro