Cele mai ieftine oferte de la Orange, Cosmote si Vodafone

Data publicarii: 08-02-2011 | IT&C

Dupa cum ne-au obisnuit companiile de telefonie mobila din Romania, cei trei giganti care au impreuna peste 25 de milioane de utilizatori, folosesc "o mie de optiuni si extra-optiuni" pentru "a veni in intampinarea nevoilor clientului". 

Ziare.com a incercat pentru dumneavoastra sa ofere un pic de lumina publicand cele mai ieftine abonamente, dar si cele mai bune oferte la cartele prepaid pentru a va face alegerile mai usoare. 

Astfel ca Orange Romania, care in momentul de fata inca mai e pe locul intai ca si numar de clienti vine cu o oferta de 4,17 euro. Este vorba de abonamentul Delfin 4. Acesta include 200 de minute in retea si 25 de minute nationale.

"Pe langa acest tip de abonament, Orange mai ofera si abonamentul de baza in valoare de 3,72 euro. Pornind de la abonamentul de baza de 3 euro (fara TVA), clientii isi pot construi planul de servicii care li se potriveste cel mai bine alegand dintre optiunile de voce, mesaje scrise sau multimedia, la care pot adauga alte servicii suplimentare", au declarat pentru Ziare.com reprezentantii Orange.

Cosmote vrea sa atraga noi clienti cat mai multi

In prezent, cel mai accesibil abonament din portofoliul Cosmote este planul tarifar "Perfect pentru Tine" care, pentru un abonament lunar de 4,5 Euro/luna (fara TVA), ofera 50 de minute nationale si internationale catre zona 1 alaturi de 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea. 

"La acest plan tarifar, utilizatorii pot adauga extraoptiuni care includ minute nationale si internationale suplimentare si/sau extraoptiuni cu minute si SMS-uri suplimentare in retea. In plus, pana la 28 februarie 2011, noii abonati care aleg acest plan tarifar pot beneficia de anumite promotii", ne-a declarat, Gabriel Ionita, Senior Manager Products and Services Development, Cosmote Romania

Vodafone comunica simplu

Oferta Vodafone are un abonament numit Vodafone Simplu care costa doar 3,72 de euro, el fiind cel mai ieftin. Acesta nu are minute incluse (singurele minute disponibile ar fi minutele de vechime in retea, in cazul in care clientul beneficiaza de astfel de minute). Potrivit oficialilor Vodafone, este un abonament pentru nevoi de comunicare reduse, pe care il poti imbogati oricand cu una dintre extraoptiunile cu minute incluse in functie de nevoile tale.

Prepaid-ul bate abonamentul

La Orange, cei care achizitioneaza cartele PrePay pana la data de 15 februarie comunica dublu timp de 1 an. Oferta include 2 x 1.500 de minute in retea, 2 x 1.500 SMS-uri in retea, 75 de minute in orice retea nationala si internationala si 75-uri SMS in orice retea nationala. Costul cartelei este de 4 euro in prima luna si 5 euro in a doua luna.

Continuarea in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: