Millennium Bank lanseaza Prestige, o noua linie de business pentru clientii cu venituri mari

Data publicarii: 08-02-2011 | Finante-Banci


Bucuresti, 8 februarie 2011. Millennium Bank lanseaza Prestige, o linie de business prin care le ofera clientilor cu venituri mari produse si servicii financiare dedicate. Clientii au la dispozitie o retea de distributie speciala si manageri de relatii cu clientii dedicati. Oferta este ajustata in functie de nevoile financiare specifice clientilor cu venituri mari.

Prestige reprezinta un model complex de servicii, bazat pe administrarea averii, abordarea individuala a clientului, planificare si consiliere financiara. Oferta Prestige a Millennium Bank cuprinde produse de tranzactionare, de economisire, de creditare si asigurari, precum si produse de investitii selectate pentru a raspunde nevoilor specifice acestui segment de clienti.

"Lansarea liniei de business Prestige face parte din strategia bancii de a-si consolida in permanenta pozitia pe piata locala. Acum intram in competitia pentru un segment de clienti cu potential mare, oferind servicii flexibile, adaptate nevoilor clientului - aceasta abordare fiind unul dintre principalii diferentiatori pe piata pentru Millennium Bank", a declarat Nuno Alves, Director Executiv la Millennium Bank.

 "Grupul Millennium bcp furnizeaza acest tip de serviciu in toate tarile in care este prezent, prin urmare beneficiem de o experienta vasta pe acest segment de business", a adaugat Nuno Alves.
Prin lansarea liniei de business Prestige, Millennium Bank Romania intra si pe piata distribuitorilor de fonduri globale. Parteneriatul cu ING Investment Management, una dintre cele mai importante companii la nivel mondial in administrarea activelor, permite bancii sa distribuie 15 fonduri domiciliate in Luxemburg, care au fost atent selectate pentru a acoperi clasele majore de active (actiuni, instrumente cu venit fix), stiluri de investitii si regiuni diferite (Europa, America de Nord, America Latina si Asia).

 Clientii Prestige pot investi si in fonduri mutuale locale, administrate de Pioneer Asset Management. In plus, Millennium Bank a dezvoltat un program complex de asigurari de sanatate, in parteneriat cu EUREKO Asigurari, creat exclusiv pentru clientii Prestige. Programul ofera o gama larga de servicii medicale de top, prin intermediul celor 250 de clinici si spitale private partenere, aflate pe tot teritoriul tarii.
Oferta Prestige este disponibila in 12 sucursale Millennium Bank aflate in opt dintre cele mai mari orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara.

 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: