Cum sa cumperi o vacanta cu 25% mai ieftina platind cu cardul de debit sau de credit

Data publicarii: 14-02-2011 | Finante-Banci



Posesorii cardurilor emise de anumite banci beneficiaza de reduceri de pana la 25% la plata vacantelor si a consumatiilor la restaurante

Persoanele care planuiesc sa plece in vacanta nu trebuie decat sa intre pe site-urile bancilor si sa consulte lista de agentii de turism si de hoteluri partenere. Unele hoteluri ofera discounturi si persoanelor care achita nota de plata la restaurantul propriu, utilizand cardul respectiv.

"Media reducerilor acordate de agentii si hoteluri in cadrul acestor parteneriate este de 5-10%. Asemenea oferte sunt de dorit, pentru ca incurajeaza nu numai cumpararea de servicii turistice, ci si platile electronice", a declarat pentru gandul Traian Badulescu, consultant turism la Travel Advisor Media.

De unde poti cumpara vacante mai ieftine

De exemplu, la BCR, posesorii a cinci tipuri de carduri de debit in lei, euro si dolari, emise de MasterCard si Visa, pot cumpara o vacanta cu discount de la agentia Perfect Tour.

Pe lista de parteneri din industria ospitalitatii se afla si boutique hotelul Carol Parc, din Bucuresti. Clientii bancii beneficiaza de o reducere de 10% pentru plata cu cardul la restaurantul Poem si terasa Monaco din cadrul hotelului. In schimb, cardurile de credit ofera beneficii mai mari, preturile serviciilor turistice putand scadea cu pana la 20%. La hotelul Iaki din Mamaia, posesorii cardurilor Gold primesc un discount de 15% la cazare, respectiv 20% la centrul spa.

 

continuarea in: Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: