Presedintele catre pedelisti: Am premierul independent, dar nu vi-l spun

Data publicarii: 15-02-2011 | Politica

Premier independent si Emil Boc sef al PDL. Aceasta era aseara, opinia majoritara la intalnirea presedintelui Traian Basescu cu liderii filialelor democrat-liberale, de la Vila Lac 1. Conform unor surse participante la intalnire, doar cativa presedinti de organizatii au spus ca varianta premierului independent ar fi daunatoare pentru partid, intrucat ar arata ca PDL n-are "cadre".

Sursele citate au spus ca Boc n-a scos niciun cuvant. Ba chiar, la un moment dat, ar fi spus ca, daca sefii de filiale se simt jenati de prezenta sa, este dispus sa plece de la discutii. "Stai, domne, aici, suntem suficient de barbati sa ne spunem adevarul in fata", i-ar fi raspuns vicele Florin Popescu, liderul de Dambovita. 

Presedintele le-a spus pedelistilor ca are numele de premier independent, dar ca nu vrea inca sa-l anunte. Basescu are astazi, la ora 14.00, o intalnire cu parlamentarii, care vor trebui sa voteze noul premier. Mai multi senatori si deputati transmisesera, luni, ca sunt suparati ca n-au fost chemati si ei la discutii, mai ales ca de ei depinde investirea noului guvern.

Integral in Gandul