Oferta pentru studenti: Carduri de credit si internet banking, gratuite si fara comisioane de la Raiffeisen Bank

Data publicarii: 16-02-2011 | Finante-Banci



Raiffeisen Bank ofera studentilor, gratuit, carduri de debit si internet banking, fara comisioane, informeaza banca. Potrivit unui comunicat al bancii, pentru Studentocard, comisionul de retragere a banilor, cel de interogare a soldului la bancomatele Raiffeisen Bank, taxa de emitere si comisionul lunar de administrare sunt zero.

In acelasi timp, cardul ofera acces gratuit si non-stop la Internet Banking prin Raiffeisen Online si poate fi folosit fara nici un comision la oricare dintre cele peste 1.000 de bancomate sau 540 de agentii ale Raiffeisen Bank din intreaga tara.

Cardul, valabil si in strainatate, este disponibil in trei variante de design, fiecare dintre ele reprezentand un hobby din viata studenteasca: sport, muzica si calatorii.

In plus, posesorii Studentocard pot sa-si deschida fara nici o taxa un cont de economii cu dobanda de pana la 5,5% la Raiffeisen Bank, care le permite accesul la bani oricand, fara nici un comision de administrare.

Contul de economii Super Acces Plus ofera dobanzi de pana la 5,5% in lei sau 2,25% in euro si acces nelimitat la banii din cont. Altfel spus, banii pot fi retrasi sau depusi in cont oricand fara ca dobanda sa fie afectata, pentru ca aceasta se calculeaza zilnic si se capitalizeaza lunar in cont. Studentii nu platesc nici taxa de deschidere sau inchidere a contului si nici pe cea de administrare lunara.

 

integral in: zf.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: