BCR tine deschis si duminica, numai sa dea mai multe credite Prima casa

Data publicarii: 16-02-2011 | Finante-Banci


Banca are un plafon de 64 mil. euro pentru credite "Prima casa"

BCR, cea mai mare banca de pe piata, va avea unitati deschise in weekendurile 26 - 27 februarie si 12 - 13 martie, in incercarea de a impulsiona vanzarile de credite ipotecare garantate de stat prin "Prima casa" 3.

Programul de lucru cu clientii interesati va fi 9:00 - 13:00, interval in care consilierii bancii vor acorda informatii pentru constituirea dosarelor de credit.
Este o actiune fara precedent pe piata bancara, fiind pentru prima data cand o institutie de credit tine agentii deschise duminica (cu exceptia celor din mari centre comerciale care au programe speciale).

De asemenea, clientii care solicita credite "Prima casa" in perioada 14 februarie - 14 aprilie pot castiga prin tragere la sorti 10 vouchere de cate 1.000 de euro pentru cumpararea de electrocasnice de la Domo.

BCR a primit de la Fondul de Garantare a Creditelor cel mai mare plafon pentru "Prima casa" 3, in valoare de 64 de milioane de euro. Banca mizeaza pe acest produs pentru cresterea portofoliului de credite, atat timp cat riscul asumat este zero. Ca atare, nu solicita carte de munca si accepta pana la trei coplatitori.

Creditele pot fi obtinute numai in euro, dobanda pornind de la rata EURIBOR la trei luni, peste care banca adauga o marja de 3,75% pentru clientii care isi incaseaza salariul prin BCR sau mai au un credit cu platile la zi, respectiv de 3,95% pentru restul.

 

citeste integral: zf.ro