Sindicalistul Marica il acuza pe Traian Basescu ca sta la masa la infractorii

Data publicarii: 18-02-2011 | Politica


Liderul Sed Lex, Vasile Marica, sustine ca Marius Ungureanu, fostul sef de vama care l-a acuzat de luare de mita, a avut discutii cu presedintele tarii, in urma carora cei doi s-au pus de acord sa-l denigreze.

"Daca saptamana trecuta, cand eram atacat ca am luat milioane de euro de la o persoana cu care nu am vorbit si nu stiam cum sa ma justific pentru ca nu stiam ce, vreau sa va spun ca, dupa iesirea din 15, am inteles ce se intampla. Acest infractor (n.r. Marius Ungureanu), care e cunoscut consumator de droguri, a purtat negocieri in perioada 4 -14 cu presedintele, ca sa declare despre mine lucruri care nu s-au intamplat. Negocierile au durat atat de mult pentru ca voia sa vorbeasca direct cu Basescu, ca sa i se garanteze ca Dobritoiu va fi repus in functie, sa-i garanteze ca va primi functia de sef al Vamii Constanta. Anunt public, sa stie ca acest individ se lauda ca a inregistrat discutia lui cu presedintele, si e santajabil. Daca el sta la masa, pentru ca nu suporta ca cineva ii sta impotriva, il anunt ca, daca sta cu infractorii la masa, nu e presedintele meu", a declarat Vasile Marica, liderul Sed Lex.

Consilierul prezidential Valeriu Turcan respinge "toate" acuzatiile pe care liderul Sed Lex, Vasie Marica, i le-a adus lui Traian Basescu."Nu a existat o asemenea intalnire", a declarat Valeriu Turcan, la Realitatea TV.

Mai mult, Marica sustine ca tabla de sah a fost contruita la Cotroceni, de consilierul prezidential pe probleme politice, Sebastian Lazaroiu.

"Acest domn Ungureanu, infractor de rand, sta la masa cu presedintele. Daca exista la dosarul meu vreun act, in perioada in care spune acest traficant de droguri, eu sunt gata sa-mi dau demisia.

 

citeste continuarea: realitatea.net