Bancile iti dau bani ca sa nu te mai vada la ghisee: Super-oferte la Internet banking! Cele mai mici comisioane!

Data publicarii: Astazi, 18-02-2011 | Finante-Banci
Concurenta dintre banci este tot mai ascutita pe segmentul de Internet banking si, in general, pe tot ce inseamna canale alternative de plata, iar comisioanele sunt si cu 75% mai mici sau chiar nu exista! Ofertele sunt tot mai bune si daca nu vrei sa-ti mai pierzi vremea pe la tot felul de ghisee cu plata facturilor, incarcarea telefonului sau achitarea vacantei, este timpul sa profiti! Sa vedem ofertele!

Bancile iti dau bani ca sa nu te mai vada la ghisee: Super-oferte la Internet banking! Cele mai mici comisioane!
Poti sa faci tranzactii bancare prin internet, pe telefon, prin sms, iti poti plati facturile fara sa pierzi timp si fara sa-ti bati capul prea tare. Iti poti incarca telefonul, iti poti achita vacanta. Poti face tot mai multe lucruri cu ajutorul internetului sau al telefonului tau mobil si de ce nu le-ai face?! Pe langa timp, vei castiga si bani din plata unor comisioane mult mai mici decat cele de la ghiseu, dar si din diverse bonusuri pe care le vei primi.
 
Asta este zona pe care bancile, de la mare la mica, merg de acum incolo si tendinta este de a veni cat mai mult in sprijinul clientului pentru a nu-l mai prinde pe la ghiseu! Nu ti se pare o idee foarte buna?
 
Desi o sa continuam sa criticam comisioanele prea mari sau absurde, praticate de unele banci si, mai mult decat atat, nu putem sa nu aratam cu degetul care sunt bancile care iti dau mai putini bani decat ai depus, nu putem in acelasi timp sa nu vedem ofertele de pe internet banking.
 
Asadar, sa le vedem!
 
La BCR , cea mai mare banca din tara, ai comisioane cu 75% mai mici decat cele de la ghiseu! Cum suna asta? BCR are peste 800.000 de utilizatori de internet banking.
 
Mai departe, de exemplu, ce face UniCredit Tiriac Bank, care ajunsese la 106.000 de utilizatori de Internet banking la sfarsitul anului trecut?

"Pentru 2011, dorim sa crestem cu 40% numarul total de utilizatori si sa imbogatim oferta de produse bancare ce se pot achizitiona direct din aplicatie, fara sa mai fie necesara deplasarea in sucursala", declara recent Bogdan Spuza, director de marketing in cadrul diviziei de retail a UniCredit.
 
Ce inseama Internet Banking la UniCredit?
 
In primul rand, tranzactiile sunt gratuite in cazul operatiunilor intrabancare si cu 50% mai ieftine decat cele efectuate la ghiseu in cazul operatiunilor interbancare, securitatea serviciului este asigurata pe cele 3 niveluri de protectie (user, PIN si un cod unic generat de digipass si valabil pentru numai 20 de secunde) si dau posibilitatea de plata a facturilor la utilitati, prin sabloanele predefinite sau prin plata directa catre respectivul furnizor.
 
Ultimele doua avantaje enumerate de oficialii bancii in cauza se regasesc si la celelalte banci.

 

citeste mai mult: incont.ro