Ce roman poate avea acces la cardurile Gold sau Platinum. Ce avantaje iti ofera

Data publicarii: 23-02-2011 | Finante-Banci


Posesorii cardurilor de credit premium au la dispozitie o serie de facilitati, de la posibilitatea de a face cumparaturi cu usile inchise la diverse asigurari. In functie de tipul cardului, ei primesc asistenta telefonica pe linie speciala

S-a trezit ca vrea sa mearga la concertul de la Londra al trupei U2 cu numai 24 de ore inainte. O chestiune aproape imposibila, in conditii normale. A pus mana pe telefon, a sunat la un numar de asistenta pe o linie privata si, pe ultima suta de metri, a reusit sa obtina doua bilete, pe randul al doilea.

E doar unul dintre multiplele beneficii pe care le au posesorii de carduri premium din intreaga lume, iar romanii nu fac nici ei exceptie. E suficient sa aiba venituri mari pentru a utiliza un card de credit exclusivist, emis la cererea lor sau la invitatia bancii, daca sunt clienti de top.
publicitate

Fericitii posesori ai acestor carduri - in jur de 24 de produse pe piata locala, emise sub sigla Visa sau MasterCard - au la dispozitie o retea exclusivista de comercianti.

In acelasi timp, ei au posibilitatea de a face cumparaturi cu discount de 5-25% intr-un anume magazin, cu usile inchise.

 

integral in: Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: