CIG Pannonia Asigurari de Viata estimeaza subscrieri cu 10-20% mai mari in 2011

Data publicarii: 24-02-2011 | Finante-Banci
CIG Pannonia Asigurari de Viata a subscris prime de aproximativ un milion de euro in 2010 si estimeaza pentru acest an o crestere de 10-20%, pe fondul extinderii retelei de unitati teritoriale si diversificarea canalelor de vanzari, a declarat directorul de vanzari al asiguratorului, Elena Tutunaru.

"Obiectivele noastre in acest an sunt cresterea notorietatii brandului CIG Romania, extinderea retelei de unitati teritoriale, pregatirea agentilor de vanzari si dezvoltarea unui portofoliu de produse atractiv atat pentru clienti, cat si fortei de vanzari. De asemenea, urmarim diversificarea canalelor de vanzari prin incheierea de parteneriate cu brokeri si banci. De la inceputul anului au fost deschise 16 agentii si pana in decembrie 2011 vom ajunge la 24. Rezultatele acestor eforturi se vor vedea in partea a doua a anului", a spus Tutunaru, potrivit Mediafax.

Compania si-a lansat operatiunile in Romania in octombrie 2009 si activeaza ca sucursala a CIG Ungaria, in baza dreptului de stabilire, exclusiv pe segmentul asigurarilor de viata. In 2009, subscrierile societatii au insumat 905.668 lei, potrivit datelor din raportul anual al CSA, sub nivelul estimat de 1,8 mil. euro. Pentru 2010, conducerea asiguratorului a previzionat subscrieri de sase milioane de euro. Portofoliul CIG Pannonia Asigurari de Viata include politele Optim si Benefit, disponibile din luna ianuarie a acestui an. Asigurarea de viata Optim permite efectuarea de investitii in opt fonduri, cu plasamente in China, India sau intr-un fond al lui Warren Buffet.

Continuarea in Curierul National
Ultimele stiri pe BankNews.ro: