Mic.ro, Lidl si Kaufland continua seria angajarilor agresive. Vezi daca te califici

Data publicarii: 25-02-2011 | HR/Cariere



Lantul de magazine Mic.ro, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, recruteaza personal pentru pozitia de asistent achizitii, de sales controller sau manager de zona. Retailerul german Lidl angajeaza sefi de magazin in Mangalia, Sfantu Gheorghe sau Brasov, in vreme ce grupul Kaufland cauta de la sefi de raion la econimisti. Vezi lista completa a joburilor disponibile in aceasta perioada la cei trei grei din FMCG.

Citeste lista pozitiilor disponibile la Mic.ro:

Coordonator regional pentru Bucuresti si Cluj. Data limita pana la care poti aplica la aceste joburi este de 24 martie. Candidatul ideal are experienta in FMCG, excelente abilitati de comunicare si mai are abilitatea de a intelege si opera cu cifrele de vanzari. Coordonatorul regional stabileste planul de actiune pentru zona alocata si asigura punerea lui in practica, in concordanta cu politica comerciala a retelei, analizeaza rezultatele obtinute, monitorizeaza atingerea obiectivelor de vanzari.

Trade marketing manager in Capitala. Termenul pana la care poti aplica la aceasta pozitie este 23 martie. Esti eligibil pentru aceasta pozitie daca ai absolvit o facultate, vorbesti limba engleza la nivel mediu, ai experienta in industria alimentara, mai ai cunostinte solide de trade marketing si vanzari, dar si permis de conducere categoria B. Printre responsabilitatile tale se numara elaborarea strategiei de trade marketing, a planului anual de trade marketing, precum si administrarea bugetului de trade marketing.

Asistent achizitii fresh food tot in Bucuresti. Pana pe 23 martie poti aplica la acest job. Candidatul ideal pentru aceasta pozitie este absolvent de studii economice, are cunostinte de solide de limba engleza, dar si cel putin un an experienta pe o pozitie similara. Printre atributiile tale se numara: dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu furnizorii, corespondenta cu furnizorii, dar si supravegherea permanenta a evolutiei circulatiei grupelor principale de produse, a profitului brut, a rulajului si a stocurilor de marfa.

 

continuarea in: zf.ro