Romaqua Group solicita un credit de 8,23 milioane euro de la BCR

Data publicarii: 13-09-2006
Romaqua Group, fabrica de imbuteliere a apelor minerale Borsec, va solicita un credit de investitii in valoare de 8,23 milioane euro de la BCR, potrivit hotararii adunarii generale a actionarilor publicate in Monitorul Oficial, informeaza NewsIn. Creditul are termen de rambursare opt ani, cu doi ani perioada de gratie si este garantat cu gaj pe fondul de comert. Creditul va fi folosit pentru achizitia unei linii de imbuteliere in sticle de plastic (PET), pentru achizitia unei linii de productie recipiente PET, pentru achizitia de vitrine frigorifice si pentru construirea si amenajarea unor hale de productie si depozitare in cadrul fabricilor de la Bucuresti si Busteni, potrivit oficialilor companiei.

Fabrica de imbuteliere de la Busteni are o vechime de 200 de ani si a fost inregistrata sub denumirea Romaqua Group in 1999, dupa ce Comchim Bucuresti (acum Romaqua Holdings) a cumparat societatea de stat Regina Apelor Minerale Borsec.

Compania exporta apa minerala Borsec in Ungaria, SUA, Canada, Israel, Grecia, Taiwan, Republica Moldova, Belgia, Danemarca, Olanda, Coreea, Insulele Bahama si Marea Britanie.

Redactia BankNews.ro