Doi noi vicepresedinti la CEC Bank; deocamdata nu s-a discutat inlocuirea lui Ghetea - oficiali

Data publicarii: 04-04-2011 | Finante-Banci


Statul a decis sa nu prelungeasca mandatul a doi vicepresedinti ai CEC Bank, Gheorghe Carabasan si Cristian Tudorancea, si nu a hotarat inca daca va da un nou mandat actualului presedinte, Radu Gratian Ghetea, dupa ce saptamana trecuta MFP a respins raportul pe 2010.


Surse guvernamentale au declarat pentru MEDIAFAX ca, in AGA de joi - 31 martie, raportul financiar pentru 2010 nu a fost aprobat de actionarul majoritar al bancii, Ministerul Finantelor Publice, care a ridicat anumite obiectii si intrebari fata de continutul acestuia.

Pe de alta parte, surse din Ministerul Finantelor Publice sustin ca raportul anual nu a fost respins, ci s-a cerut o amanare a aprobarii intrucat reprezentantii statului au avut anumite nelamuriri.

"Nu s-a discutat inca despre mandatul presedintelui Ghetea, dar mandatele a doi vicepresedinti, Carabasan si Tudorancea, nu au mai fost prelungite", au aratat sursele citate.

Pe de alta parte, surse bancare au declarat pentru MEDIAFAX ca in piata se vorbeste deja de inlocuitorii celor doi, unul dintre acestia fiind actualul presedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), Andrei Stamatian.

 

sursa: zf.ro