Volksbank: Avem circa 2.200 de clienti nemultumiti; problemele de reputatie vor fi uitate intr-un an

Data publicarii: 07-04-2011 | Finante-Banci



Volksbank Romania a redus numarul clientilor nemultumiti la mai putin de 3% dintre persoanele care au contractate credite, a declarat Lucian Cojocaru, vicepresedinte pentru retail al bancii, care considera ca problemele de reputatie vor fi uitate in proportie de 95-99% peste un an.

"Eu cred ca multe dintre problemele cu OUG 50, care asta ne creeaza noua practic probleme de reputatie, vor fi uitate in proportie de 95-99% peste un an de zile. Nu o sa mai stie nimeni de ele. O sa treaca de la sine. Nimeni nu este vesnic nervos. Te enervezi, iti trece, ajungi la un nou nivel de comunicare, pe cand relatiile cu clientii nostrii sunt foarte lungi pe termene de 20-30 de ani", a spus Cojocaru, intr-o conferinta de presa.

Volksbank Romania are pe segmentul de retail un portofoliu de 155.000 de clienti activi, iar 75.000 au contractate credite.

Potrivit lui Cojocaru, clientii bancii nu mai au motivele existente in toamna pentru a-si refinanta creditele, atat din punct de vedere emotional, cat si al pretului creditelor.

Sursa: Ziarul Financiar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: