Angajari la Ursus, Tuborg si Bergenbier. Vezi ce primesti in afara de bere

Data publicarii: 13-04-2011 | HR/Cariere



Marii producatori de bere din Romania, SABMiller, URBB sau Bergenbier S.A, fac angajari in prezent in mai multe orase din tara, potrivit anunturilor postate pe site-urile de recrutare.

Compania Ursus Breweries, parte a grupului international SABMiller, are mai multe posturi vacante in Bucuresti, Brasov, Timisoara si Buzau.

Compania este producator si distribuitor al marcilor Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni sau Pilsner Urquell, are peste 1500 de angajati si 3 fabrici de bere.

Ursus Breweries cauta in momentul de fata reprezentanti de vanzari si Distribution Planner pentru Bucuresti, specialisti in managementul calitatii in Timisoara, Brasov si Buzau, operatori la fabricarea berii si manipulanti de marfuri in Brasov.

Reprezentantilor de vanzari li se cere experienta relevanta in domeniu, cunoasterea limbii engleze, permis de conducere si bune abilitati de comunicare si negociere. Ca planificator de distributie, trebuie sa ai cunostinte avansate de Excel, bune abilitati numerice si experienta de minim 1 an.

Producatorul Bergenbier face recrutari in Bucuresti, Sibiu, Ploiesti si in alte locatii din judetul Prahova.

Un alt producator care face angajari in momentul de fata este United Romanian Breweries (URBB), producatorul Tuborg.

Compania care are in portofoliu marci ca Holsten, Skol, Carlsberg sau Guinness cauta agenti de vanzari pentru Bucuresti, Constanta, Mures, supervizori de vanzari zonali, in Iasi si Drobeta Turnu Severin, contabili (in Cluj- Napoca) sau Junior Brand Manageri pentru Bucuresti.

Integral pe Realitatea.net