Ofertele operatorilor telecom de Paste: reduceri la abonamente si smartphone-uri la 20 de euro

Data publicarii: 13-04-2011 | IT&C



In fiecare an, fie ca vorbim de Craciun sau de Paste, operatorii telecom apasa pedala de acceleratie in goana "nebuna" dupa clienti. Iar acest lucru inseamna ca poti sa-ti iei un abonament cu tarif redus pentru cateva luni, poti sa primesti mai multe minute sau chiar sa-ti iei un smartphone la un pret redus. In plus, si retailerii online au promotii la telefoane.

Orange, operatorul telecom numarul unu de pe piata, dupa numarul de clienti, are reducere de 20% la o parte din abonamente. Cel mai ieftin abonament de la Orange costa 6,66 de euro, fata de 8,33 euro cat este acum, iar reducerea se aplica pana la finele anului, pentru contractele incheiate pe doi ani.

Tot aici, pretul unui smartphone incepe de la 19 euro, asa ca poti sa-ti iei un Sonyy Ericsson Xperia cu abonament pe doi ani. In continuare, un iPhone 3GS poate fi cumparat cu 79 de euro, pentru un contract incheiat pe doi ani, in valoare de 49 de euro lunar.

In schimb, Vodafone, numarul doi pe piata nu are reducere la abonamente, insa contraataca pe segmentul de smartphone-uri. Asa ca a lansat chiar marti un smarpthone LG cu procesor dual-core. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona mobilul LG Optimus 2X la preturi pornind de la 199 de euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 1.500 si Internet pe Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de 2 ani.

Integral pe ww.InCont.ro