BCR opreste sistemul sau de carduri in noaptea de vineri spre sambata, intre 23.00-5.00

Data publicarii: 15-04-2011 | Finante-Banci



Banca Comerciala Romana (BCR) informeaza ca incepand de vineri, ora 23.00, pana sambata, ora 5.00, vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR.

"Fluctuatiile disponibilitatii din reteaua de ATM/MFM, POS si carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc imbunatatiri aduse sistemului informatic BCR, imbunatatiri care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite", se arata in comunicatul BCR.

 Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de aceasta intrerupere.

Totodata, serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative - Click 24 Banking BCR si Alo 24 Bankign BCR - va fi disponibil conform programului de functionare - 24/7, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit.

"Serviciile oferite de good.bee prin intermediul telefonului mobil vor fi, ca de obicei, functionale 24 de ore din 24, permisand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reincarce orice cartela de mobil in retelele partenere, sa trimita bani in orice cont din Romania sau sa plateasca facturi direct de pe mobil", se mai spune in comunicat.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR are o retea nationala de peste 2.000 bancomate si mai mult de 18.000 POS-uri.  

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: