Unitatile bancare sunt inchise trei zile de Pasti, cu exceptia unor agentii din marile magazine

Data publicarii: 22-04-2011 | Finante-Banci



Cele mai multe unitati bancare nu au program cu publicul in perioada sarbatorilor de Pasti, respectiv in zilele de 23, 24 si 25 aprilie, cu exceptia unor agentii din marile magazine, care urmeaza programul acestora, in timp ce unele banci au program si sambata..

Astfel, unitatile teritoriale de retail ale Bancii Comerciale Romane (BCR) nu vor avea program cu publicul in zilele de 23, 24 si 25 aprilie 2011, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate.

Banca precizeaza ca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii si va asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), precum si a masinilor multifunctionale (MFM). Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de asistenta carduri va fi disponibil non-stop.

Unitatile BRD - Groupe Societe Generale vor fi inchise duminica, 24 aprilie si luni, 25 aprilie. Exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona potrivit programului specific fiecarui magazin, precum si unitatea din Aeroportul Henri Coanda (Visa Tax).

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise in 25 aprilie, inclusiv pentru Call Center, cu exceptia anumitor unitati din cadrul hypermarket-urilor/mall-urilor, cum ar fi cele din incinta magazinelor Selgros, Carrefour si Cora.

ING Bank precizeaza ca unitatile pentru persoane fizice si IMM-uri nu lucreaza sambata, 23 aprilie si luni, 25 aprilie, in timp ce unitatile dedicate companiilor mari nu lucreaza luni, 25 aprilie.

Totodata, Unitatile CEC Bank vor avea program normal de lucru cu publicul vineri, urmand sa fie inchise sambata, duminica si luni. Si unitatile Bancpost sunt inchise de sambata pana luni, inclusiv unitatile din mall.

Banca Romaneasca precizeaza ca sucursalele bancii nu vor fi deschise luni, 25 aprilie. In rest, programul bancii este unul normal, Banca Romaneasca neavand sucursale in centrele comerciale. Totodata, Banca Comerciala Carpatica informeaza ca vineri, 22 aprilie, va avea program de lucru cu clientii intre orele 9:00 si 14:00, iar luni, 25 aprilie 2011, unitatile bancii vor fi inchise.

Agentiile si sucursalele altor banci vor fi inchise in perioada sarbatorilor de Pasti, respectiv 23, 24 si 25 aprilie, cu exceptia unor sucursale din marile centrele comerciale care sunt deschise si sambata. 

NewsIn