Mesajul lui Ghita catre angajatii Realitatea TV: Cei care vor dori sa ramana alaturi de noi vor avea in mine nu doar un manager ci si un partener

Data publicarii: Astazi, 26-04-2011 | Media



Razboiul Sebastian Ghita - Sorin Ovidiu Vintu continua cu un mail din partea managerului Realitatea TV.

In aceasta dimineata, angajatii postului de televiziune au primit un mail din partea lui Sebastian Ghita in care acesta isi cere scuze pentru tensiunile din redactie aparute in urma scandalului cu SOV, isi pune cenusa in cap dar arunca si cateva sageti otravite spre omul de afaceri.

Iata mesajul lui Sebastian Ghita:

 "Dragi colege si colegi,

Dupa o perioada mai mult decat agitata, de Sarbatori, am avut ragazul ma gandesc ca, daca as fi in locul vostru, as vrea sa aud direct de la sursa, nu de la diversi "prieteni" sau "analisti" mai mult sau mai putin interesati, cateva lucruri legate de nebunia din ultimele saptamani. Si nu numai.

In primul rand, la baza agresiunii la care m-am trezit supus stau,aparent, suspiciuni ca as incerca sa transform Realitatea TV in altceva. Pe sleau, ca vreau sa o distrug cu "misiune" din partea nu stiu carui cerc de interese...

 Trecand peste faptul ca mi se pare ca dl Vantu, asistat de colegii Freciu si Nedelcu, va jignesc in corpore crezand ca eu, unul, pot face asta transformandu-va in roboti cuminti... cat de absurda poate fi aceasta acuzatie in conditiile in care nu eu m-am invitat aici ci... am fost chemat sa salvez lucrurile?

Am acceptat, luand totul ca pe un business si atat, si - cu toata modestia - chiar cred ca am salvat situatia. In primul rand ajungand la zi cu salariile, pentru ca Realitatea e facuta de oamenii care lucreaza aici - si, m-am convins, se lucreaza zi si noapte... Dar asta e doar ce s-a vazut sau, probabil, ati perceput voi.

Continuarea mesajului in exclusivitate pe Adevarul.ro