TVR, amendata de CNA cu 10.000 de lei pentru publicitate politica facuta Guvernului

Data publicarii: 29-04-2011 | Media



Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat, joi, TVR cu 10.000 de lei pentru ca intr-o emisiune a facut publicitate Guvernului.

In emisiunea "Ne vedem la TVR!" din 16 aprilie, moderata de Marina Almasan-Socaciu, au fost prezentate traditii si obiceiuri de Pasti din Bucovina, alternand cu melodii populare cantate de artisti din zona, prezentare de moda, costume populare sau costume ce combina popularul cu modernul, reportaje realizate la manastiri sau in comune din Bucovina. Au fost prezenti insa si Gheorghe Flutur, Elena Udrea si Emil Boc, care au vorbit despre realizarile din Bucovina.

Postul public a fost amentat cu 10.000 de lei pentru aceasta emisiune si a primit somatie pentru o alta editie, difuzata in26 martie, care s-a desfasurat la Oradea si a fost realizata in coproductie cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Emisiunea a avut un format asemanator celei din 16 aprilie, aceasta fiind realizata cu sprijinul Consiliului Judetean Bihor, si a prezentat potentialul turistic al zonei lansand invitatia de a vizita aceste locuri. 

Integral in Adevarul.ro