Sorina Tone a fost demisa din functia de consilier personal al lui Eusebiu Pistru

Data publicarii: 01-09-2011 | Diverse

Sorina Petronela Tone a fost demisa joi din functia de consilier personal al secretarului de stat din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Eusebiu Pistru, la propunerea acestuia, potrivit unui comunicat transmis de reprezentantii MTI.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, ii ceruse joi secretarului de stat Eusebiu Pistru sa o destituie "imediat" pe Sorina Petronela Tone din functia de consilier personal al acestuia, deoarece prin comportamentul sau ar fi adus "grave prejudicii de imagine" ministerului.

"Cred ca doamna Sorina Petronela Tone a dovedit ca nu este potrivita pentru o functie publica in cabinetul unui demnitar. Prin atitudinea si comportamentul sau, consider ca doamna Tone a adus grave prejudicii de imagine Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Oamenii care detin functii publice trebuie sa fie primii care respecta legea, iar cei care nu o fac trebuie sa raspunda la fel ca orice alt cetatean.”, a declarat Anca Boagiu.

Sorina Petronela Tone a fost angajata la cabinetul secretarului de stat Eusebiu Pistru in functia de consilier personal al demnitarului. Aceasta a ramas recent fara permis de conducere la Iasi, dupa ce a fost inregistrata cu peste 150 de kilometri pe ora pe un drum pe care viteza maxima admisa este de 100 de kilometri pe ora. 

NewsIn