Joburi vacante in banci, IT si industria auto. Vezi cine face angajari

Data publicarii: 01-09-2011 | HR/Cariere

Peste 50 de companii mari au posturi vacante in aceasta perioada. Cei mai activi angajatori provin din domeniile IT, industria auto si sectorul financiar bancar, potrivit unei statistici realizate de reprezentantii site-ului de recrutare Myjob.

 Cele mai multe posturi vacante sunt pentru specialistii IT, ingineri si finantisti.

Cele mai multe dintre locurile de munca in vanzari sunt disponibile in cadrul companiilor UPC, Otter Distribution si Vodafone.

Specialisti IT cauta companiile Teamnet International, Endava si Adami Systems Service. Adobe Romania, filiala locala a celui mai mare producator de aplicatii de design grafic din lume, are peste 20 de joburi vacante in momentul de fata. Vezi posturi vacante aici.

Cele mai multe oferte de munca pentru ingineri vin de la companiile Yazaki Component Technology, ContiTech Romania si Continental Corporation.

Pentru serviciu clienti cele mai multe posturi vin de la Domo, Billa, Auchan, Bricostore, Altex si Flanco. 

Bancile care cauta personal in acest moment sunt BCR, ING si Banca Comerciala Carpatica. BCR cauta manageri relatii clienti si consilieri clienti, iar Banca Comerciala Carpatica recruteaza director de sucursala si sef de agentie. Finantisti cauta si gigantii din Big Four KPMG si PricewaterhouseCoopers. KPMG recruteaza specialisti IT, asistenti si specialisti in resurse umane.

Sursa: Realitatea.net