Bank Leumi Romania lanseaza Companiilor o 'Invitatie la dezvoltare - Stabiliti-va singuri marja dobanzii la credit!'

Data publicarii: 02-09-2011 | Finante-Banci

In perioada 1-30 septembrie Bank Leumi Romania realizeaza campania "Invitatie la dezvoltare” oferind tuturor companiilor libertatea de a accesa un credit pentru Capital Circulant cu o dobanda propusa chiar de ele!

Doritorii trebuie sa completeze formularul de oferta pe care il gasesc in orice sucursala Leumi sau pe www.leumi.ro si sa propuna o marja de dobanda care se adauga dobanzii ROBOR la 3 luni. La sfarsitul perioadei campaniei, toate ofertele primite vor fi ordonate descrescator in functie de nivelul dobanzii propuse, urmand a fi contactate toate companiile ofertante pana la epuizarea sumei de 50 milioane ron alocate acestei campanii.

"Nicio banca din Romania nu a fost vreodata atat de flexibila in a oferi clientilor posibilitatea de a-si stabili singuri dobanda creditului. Vor obtine credite toti cei care ofera o dobanda competitiva si care indeplinesc conditiile financiare cerute pentru orice credit de capital circulant. In aceste vremuri incerte, vrem sa oferim sansa companiilor care doresc sa se dezvolte sau care doresc o imbunatatire a conditiilor de creditare sa o poata face, prin accesarea acestui imprumut.”, Laurentiu Mitrache - Presedinte Executiv Bank Leumi Romania.

Mai multe informatii precum si regulamentul campaniei se gasesc pe www.leumi.ro.

Bank Leumi Romania este subsidiara a Bank Leumi le-Israel, liderul sectorului bancar israelian. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala de 328 de sucursale si reprezentante in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 30 de unitati.