IFA Berlin, arena tehnologiei. Televizorul smart 3D fara ochelari si laptopul pliabil

Data publicarii: 02-09-2011 | IT&C

La expozitia IFA Berlin, cel mai mare show tehnologic din Europa, pasionatii de tehnologie vor putea incerca zeci de noi produse ale unor nume precum Sony, Samsung, Panasonic, LG sau Toshiba, timp de cinci zile, pana pe 7 septembrie.

Nici anul acesta nu lipsesc lansarile de tablete care vor sa detroneze iPad-ul celor de la Apple. Printre acestea se numara Sony sau Samsung.

Astfel, Sony a lansat prima tableta din lume care se pliaza, cu care spera sa concureze cu rivalul Apple pe acest segment. Sony Tablet P, care va costa 479 de lire sterline (aproximativ 543 de euro) va fi scoasa la vanzare in noiembrie, are un ecran tactil de 5,5 inci si poate fi pliata de la jumatate. Practic, cele doua parti ale tabletei pot fi combinate si folosite ca un singur ecran mare, dar pot opera si independent - pe un ecran pot rula jocuri, iar pe celalalt se pot citi mailurile, de exemplu.

Japonezii au lansat si un laptop 3D si un eReader cu ecran de 6 inci, o grosime de 8,9 milimetri, In plus, bateria are o autonomie de o luna.

Integral in www.InCont.ro