Societatea de Radiocomunicatii plateste Omnilogic 12,3 mil. euro pentru a-si upgrada reteaua de date

Data publicarii: 05-09-2011 | IT&C

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom), controlata de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a incheiat un contract in valoare de 12,3 milioane euro cu Omnilogic SRL, in urma unei negocieri fara anunt de participare, pentru upgradarea si optimizarea retelei de date.

Omnilogic SRL va furniza astfel rutere de retea pentru Radiocom si va presta servicii pentru upgradarea si optimizarea retelei de date - parte Backbone, potrivit unui anunt publicat pe site-ul guvernamental de licitatii, e-licitatie.ro.

Radiocom a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 29,43 milioane lei, comparativ cu pierderile inregistrate in primele sase luni din 2010, de 97,71 milioane lei. De asemenea, Radiocom a inregistrat o cifra de afaceri de 165.008.804 lei in primul semestru al anului 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010, cand compania a avut o cifra de afaceri de 169.151.329 lei.

In prezent, societatea are circa 1.900 de angajati. Radiocom este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania, fiind in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara Societatea Romana de Televiziune, Societatea Romana de Radiodifuziune, Vodafone Romania, Orange Romania, Telemobil, GTS Romania, BCR Asigurari, Transfond, Rompetrol, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Ministerul Apararii Nationale, Serviciul Roman de Informatii, Antena 1, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV.  

NewsIn